BOSHLANG`ICH SINFLARDA AHLOQIY TARBIYANI RIVOJLANTIRISH. - Karimova Mohiraxon Rahmonaliyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang'ich maktablarda axloqiy tarbiyaning ahamiyati va amalga oshirilishi ko'rib chiqiladi. U mavjud adabiyotlarni o'rganadi, samarali usullarni muhokama qiladi va turli tadqiqotlar natijalarini taqdim etadi. Maqola erta bolalik ta'limida axloqiy tarbiyani oshirish bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.