ТОВЛАМАЧИЛИК ЖИНОЯТИНИНГ АЙРИМ ЖИҲАТЛАРИ ТАҲЛИЛИ - Қодиров Мансур Холёрович (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Товламачилик жиноятининг тезкор-қидирув тавсифи жиноий-ҳуқуқий тавсиф, криминологик тавсиф, виктимологик тавсиф, профилактик тавсиф, криминалистик тавсиф, жиноят-протсессуал тавсиф, психологик тавсиф ва бошқа тавсиф каби саккизта элементни ўз ичига олади.