HOW TO IMPROVE ENGLISH SPEAKING SKILLS - Sindorqulova Ruhshona; Azzamova Nigora (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Dunyo bo'ylab ko'plab tillar mavjud va ingliz tili ham ularning bir qismidir. Bu boshqa tillar orasida keng tarqalgan.Tilshunoslar ingliz tilini oʻrganishning turli usullarini tavsiya qiladilar. Ushbu maqola ingliz tilini o'rganishning ba'zi samarali usullari va ahamiyatini ta'kidlaydi.