MAMLAKAT IQTISODIYOTIDA SANOAT MAHSULOTLARI EKSPORTINI RIVOJLANTIRISHNING DOLZARBLIGI - RUZMATOV ABDUMALIK ABDUMAJIT O‘G‘LI (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada mamlakatlar sanoat mahsulotlari eksportini qo‘llab-quvvatlash mexanizmlari va ularni qo‘llash tajribalarini o‘rganish milliy eksportni rag‘batlantirish tizimlaridan foydalanishni takomillashtirish yo‘nalishlari, shuningdek, mamlakat iqtisodiyotida tutgan o‘rni va ahamiyati bayon etilgan.