SOVET SOTSIALISTIK RESPUBLIKALARI ITTIFOQI: LENIN VA SOSO FAOLIYATIGA BIR NAZAR - Adham Mavlonov; Safoxon Mirzohidov; No’monov Kamronbek (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Sovet sotsialistik respublikalari asoschisi Vladimir Ilyich Lenin va Ittifoq Davlatining II rahbari Iosif Vissarionovich Stalin biografiyasi va siyosiy faoliyatga kirish davrlari yoritiladi.