NODIRSHOX AFSHOR VA UNING MARKAZIY OSIYO GEOSIOSIY HAYOTIGA TA’SIRI - Ahmedov Jasurbek (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Nodirshox Afshor va uning Markaziy Osiyo geosiosiy hayotiga ta’siri va Nodirshox ning Samarqand ,Xiva va Buxoro hududiga yurishlari va bu yurishlarining ahamiyati haqida gap boradi.