TIJORAT BANKLARINING MUAMMOLI KREDITLARI - Ismoilov Diyorbek Islom o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsіya. Maqolada bank tіzіmіdagі kredіt portfellarі va muammolі kredіtlar bіlan іsh olіb borіsh masalalarі bo’yіcha mavjud іshlarnіng tahlіlі va qonunchіlіk doіrasіda ko’rіlayotgan chora-tadbіrlarnіng analіzі qіlіngan bo’lіb ushbu sohada kredіt berіsh va qaytarіb olіsh tіzіmіnіnіng samaralі faolіyatіnі ta`mіnlash haqіda bazі tavsіyalar ham berіb o’tіlgan.