MOBIL ALOQA KOMPANIYALARIDA XIZMATLARINI YARATISHDA MOLEKYULYAR MODELLASHTIRISH - Aripova Dilafruz (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada mobil aloqa kompaniyalarida xizmatlarini yaratishda molekyulyar modellashtirish va subyektlarning mumkin bo‘lgan elementlari batafsil keltirilgan. Mobil aloqa kompaniyalari ichki imkoniyatlari va taqdim etadigan takliflarini chuqur tadqiq etilgan.