RUS TILI FANINI O’QITISHDA AKTDAN SAMARALI FOYDALANISH MASALASI - Nabiyeva Zamira Pardayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Rus tilini o'qitish motivatsiyasi har doim bir qator muammolarga duch kelgan, ularni darsda tizimli-faol yondashuvni to'g'ri amalga oshirish orqali engib o'tish mumkin, bu bolalarni faol o'quv faoliyatiga jalb qilish, o'quvchilarning fanga qiziqishini rivojlantirish imkonini beradi va ta’lim samaradorligini ta’minlaydi. Rus tilini o'qitishda axborot texnologiyalaridan samarali foydalanish darsni samaradorligi va sifatini oshirishga xizmat qiladi.