O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI PENSIYA TIZIMINING O’ZIGA XOSLIGI - Majidova Mohinur Ulash qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolamda yurtimizdagi pensiya tizimida olib borilayotgan o’zgarishlar so’nggi yillarda qabul qilingan qonunlar va qonun osti hijjatlari, bu o’zgarishlarning nechog’lik yaxshi tomonga o’sayotganini ko’rishimiz mumkin maqolamda aynan shu tizimning afzalliklarini yoritib o’tganman.