MAHALLIY OZON TERAPIYASINI QO’LLAGAN HOLDA KOMPLEKS DAVOLASH - Klebleyeva G.D; Utayev A.J; Abdullaev X.D (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: maqolada somatik turiga qarab umumiy va haqida ozon davolashini qo'llash bilan kompleks davolash fonida yosh erkaklarda vaqt uretrogen prostatitning (CUP) asosli sabablarini ochib buyuring harakat qil . Ilmiy haqida birlashma haqida uchun muallif CUP bilan og'rigan balog'at yoshlanish birinchi navbatdagi 306 kavkazlik erkaklarni o'rgandi . Keng qamrovli diagnostika dastur , standart haqida qo'shimcha ravish , qiyofa o'z haqida oladi : CUP belgilarini umumiy qilish uchun anketalarni to'ldirish va erkak jinsiy haqida formulasi , STI uchun haqida yo'llarining oqishi va prostata bezi sekretsiyasining bakterioskopik , bakteriologik va molekulyar biologik . _ Ko'rib chiqilayotgan muammo hali ham kam o'rganilgan , shunday uchun chuqurroq tadqiqotlarni talab qil .