TIJORAT BANKLARI TOMONIDAN CHAKANA BANK XIZMATLARINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Xasanov Rustamjon Raximjon o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Kirish O’zbekiston Respublikasi bank tizimini rivojlantirish oldida turgan asosiy vazafalardan biri bu bank xizmatlari sifatini oshirish, xizmatlar ko’lamini kengaytirish va ularni rivojlangan davlatlar banklari darajasiga yetkazishdan iborat. Yurtboshimiz ta’biri bilan aytganda, bu borada zamonaviy bank xizmatlarini rivojlantirishva bank xizmatlarini ommabopligiga alohida e’tibor qaratish lozim.O’zbekiston Prezidentining 2017 yil 7 fevraldagi farmoni bilan qabul qilingan.