CHANG OILASI - Qudratullayeva Ehtiromxon.; Rafiqjon Ahmedov (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Xalq cholg’ulari” ning nufuzli oilasi ya’ni urma zarbli cholg’ular guruhiga mansub chang oilasi va uning kelib chiqish tarixi haqida ma’lumotlar mavjud.