O`RTA OSIYO DAVLATLARIDA RIVOJLANISH - Norboboyeva Jasmina Norbobo qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Markaziy Osiyo xalqlari madaniyati tarixi, rivojlanishi xususida so’z boradi .