TA’LIMNI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING O’RNI VA AHAMIYATI - Djumayeva Gulnora Amirqulovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Innovatsiya va texnologiyalar ta'limni etkazib berish va iste'mol qilish usulini sezilarli darajada o'zgartirdi. Ushbu maqolada ta'limni rivojlantirishda innovatsion texnologiyalarning o'rni va ahamiyati muhokama qilinadi. Bu o’qituvchilarning o'quv tajribasini oshirish uchun texnologiyadan foydalanishning turli usullarini ta'kidlaydi. Maqolada texnologiyaning ta'limga ta'sirini o'rgangan so'nggi tadqiqotlar natijalari ham keltirilgan. Maqolaning munozara qismida ta'limdagi texnologiyaning afzalliklari va kamchiliklari tanqidiy tahlil qilinadi va o'qituvchilar uchun ba'zi tavsiyalar bilan yakunlanadi.