YANGI PEDAGOGIK METODLAR - Haytmetova Nasiba Narimanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Pedagoglar, har bir o'quvchining imkoniyatlarini tan olishga asoslangan, darsga qatnashmagan, darsda qolmaganlarga e'tibor bermagan an'anaviy o'qitish usullariga bo'yicha yondashib kelishdi. Bu natijada, sinfdagi ko'p o'quvchilar o'z yo'lini aniqlay olmaganlar va hayotda muvaffaqiyatsizlik va o'zining o'zini anglashi lozim bo'lgan avvalgi o'quvchilar yo'q. Tezisda, yangi pedagogik texnologiyalar talabalar rivojlanishida muhim ahamiyatga ega.