QISHLOQ XO’JALIGIDA YER QIYMATINI BAHOLASH ASOSLARI - Bazarbayeva Goʻzal Rustam qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qishloq xo’jaligida yer qiymatini baholash bo‘yicha fikr-mulohazalar berilgan. Unumdor yerlarni yetishtirishda iqtiso