MOYLI ZIG’IR NAV VA NAMUNALARINING 1000 DONA DON VAZNIGA DON HOSILDORLIGINING TA’SIRI - A.B.Poyonov; Sh.X.Oripov (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Mamlakatimizda moyli zig’ir seleksiyasi va urug’chiligida kam suv talab qiladigan, ertapishar, serhosil, tashqi muhitning noqulay omillarga bardoshli navlarni yaratish va yetishtirish agrotexnologiyasini ishlab chiqarishga joriy etish bugungi kunning dolzarb masalalaridan biri hisoblanadi.