TARBIYASI OGʻIR OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Bakieva Xilola Yakubxonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Ushbu maqolada tarbiyasi qiyin va bo`sh o`zlashtiruvchi o`quvchilar bilan ishlashni tashkil etish, o’quvchilar faoliyatini stimullashning metodik imkoniyatlari hamda pedogogik shart-sharoitlari xususida so`z yuritilgan.