SIYOSIY JARAYONLAR TUZILMASI VA SIYOSIY ISHTIROK. - Dadabayeva Sevara Yo'lchi qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Siyosiy jarayonlar tuzilmasi va siyosiy jarayonlarda ishtirok etish,siyosiy jarayonlarni tizimli tahlil qilish haqida bilimga ega bo'lish haqida ma'lumotlar berilgan.