BANKLAR VALYUTA BOZORINING TASHKILOTCHISI SIFATIDA - Mustafoqulov Alisher Mirzohid o'g'li; Tillayeva Maftuna Qahramon qizi; Maxmudov Sirojiddin Abdullayevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada banklar va bank operatsiyalarining olib borilishi va valyuta tizimini rivojlantirish bosqichlari aks etgan. Xalqaro valyuta munosa-batlari, milliy valyuta tizimi, milliy valyuta kursi almashinuvi va barqarorlashu-vini ta’minlash kabi masalalar o’z ifodasini topgan.