МAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA BADIIY-ESTETIK LAYOQATNI SHAKLLANTIRISHNING MAZMUNI, SHAKL, METOD, VOSITALARI. - Xolmatova Sarvinoz Raxmatilla qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni badiiy estetik layoqatni shakillantirishning mazmuni ,shakl metod ,vositalari ularni tashkil etish mazmuni haqida so’z boradi .Maktabgacha yoshdagi bolalarda estetik loyoqatni shakillantisrish uchun foydalaniladigon metodlarning mazmuni ,metodlardan foydalsnish shakli metodlar uchun foydalaniladigon vositalar haqida fikirlar keltirilgqan . Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tashkil etilsdigon ta’limiy jarayonlarni samarali tashkil etish usullari yoritilgan .