SHARQ ALLOMASI ABU NASIR FOROBIYNING JAMIYAT HAQIDAGI QARASHLARI - Normamatov Jaloliddin Toshmamatovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotasiya: Ilk uyg‘onish davrining buyuk namoyondasi sifatida Forobiyning iqtisodiy qarashlari katta ahamiyatga eta. Jamiyat, davlatning vujudga kelishi, uning vazifalari hozirgi zamon nuqtai nazaridan nihoyatda to‘g‘ridir. Forobiy fikricha, adolat asosiga o‘rnatilgan jamiyatgina insonlar talabiga mos keladi.