RIVOJLANGAN O`RTA ASRLARDA BUXORO VA XORAZM ME`MORCHILIGINING RIVOJLANISHI - Tohirov Akobir To`lqinovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola Buxoro va Xorazmning so`nggi o`rta asrlarida qad ko`targan va mashhur bo`lgan me`morchilik yodgorliklari va ularning qurilish uslublari haqida ma`lumotlar beradi. Shuningdek, bu me`moriy obidalarning ko`pi hozirgi kunda ham saqlanib kelinmoqda.