TALABALARDA PEDAGOGIK KASBIY KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISH JARAYONLARI - Xaydarov Bunyod Malikboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada talabalarda pedagogik kasbiy kompetensiyalarni shakllantirish jarayonlari hususida so’z boradi. Bo’lajak pedagoglar uchun egallanishi lozim bo’lgan pedagogik sifat va kasbiy tayyorgarlik mazmuni yoritilgan.