PILIKLASH JARAYONNI YIGIRILGAN IP SIFATIGA TA`SIRI - Õ.A.Baxtiyorova; K.M.Bozorboyeva; X.İ.İsroilova (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Ushbu maqolada pilta va piliklash usuli, notekislik koeffitsientini tahlil qilish va hisoblash, shuningdek, ularning massasining o'zgarishi qonuniyatlari tahlil qilindi. notekisliklikning o'zgarish koeffitsientlarini o'rganish natijalari keltirilgan.