PAXTA SIFATINI ANIQLASH, ULARNIG USULLARI VA AHAMIYTINI NAZARIY BAHOLASH - O`g`iloy .Baxtiyarova; Zulfiyaxon Xolmatjonova; Habibaxon Azizova (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Ushbu maqolada paxtalichik sanoati va uning salmog`i, paxtachilik tarmog`ini boshqarish tizimini tubdan takomillashtirish , paxta sifatga ta`sir etuvchi omillar, uning sifatini yanada yaxshilash , sifatini baxolash va ularning usullari, hisoblash , fizik- mexanik xususiyatlari, paxtani baholash va sifatini aniqlash uchun namunalar tanlash usullari haqida yoritilgan,