TA’LIM TIZIMIDAGI MASOFAVIY TA’LIM SHAKLINING PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK JARAYONLARI - Muhammadjonova O’g’iloy Bahodirjon qizi; Sherqo’ziyeva Zarnigor Farhodjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim tizimi shaklidagi masofaviy ta’lim tizimi haqida ma’lumot berilib va masofaviy ta’lim shaklining afzallik tomonlari shuningdek bu ta’lim shaklining talabalar uchun qanday ijobiy jihatlari borligi haqida kengma’lumotlar yoritib berilgan.