BOSHLANGʼICH SINF OʼQITUVCHILARINI BILIM VA KOʻNIKMALARINI OSHIRISH - Musayeva Shaxnozaxon Abdunabiyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annontatsiya. Mazkur maqolada bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilarini o’quvchilarni intellektual rivojlantirishga metodik tayyorgarligini takomillashtirish mavzusining mohiyati va metodika tayyorgarlik tushunchasining mazmuni, o’qituvchini metodik jihatdan mahoratli bo’lib yetishishida zarur bo’luvchi omillar va pedagogik zaruriy shart-sharoitlar haqida kerakli manbalar nazariy jihatdan o’rganilgan.