NUMIZIMATIKA, TEMURIYLAR VA SHAYBONIYLAR DAVRI TANGALARI - Do’stmurodov Bahodir; Rahimov Javlon; Xurramov Otabek; Mahmaraimov Izzat; G’oyibnazarov Mo’min (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolada Temur va Temuriylar tomonidan tangalar zarb etilishi, shuningdek tangalarda hukmdorlarni qanday nomlar bilan qaysi shaharlarda zarb ettirganliklari haqida ma’lumotlar berilgan.Hamda shayboniylar davriga kelib pul muommalasi qay darajada ravnaq topgani haqida aytib o‘tiladi