B‘LAJAK O‘QITUVCHINI TA’LIM JARAYONIDA KASBIY OMILKORLIKGA O‘RGATISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ ПРИНЦИПЫ ОБУЧЕНИЯ БУДУЩЕГО УЧИТЕЛЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ В ОБРАЗОВАТЕЛЬНОМ ПРОЦЕССЕ - D .Q.Oxunova (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bo'lajak o'qituvchilarning amaliy jihatdan o'z malakalarini oshirishni pedagogik tomonlari, pedagogik mahoratni oshirishning zamonaviy talablari ochib berilgan.