RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA SUN’IY INTELLEKT - Abdurashidova Madinabonu Dilshodbek qizi; Aldashev Ilhomjon To‘xtaboyevich; Rahmatullayeva Malika Habibulla qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
ANNOTATSIYA: Raqamli texnologiyalar va sun’iy intellekt, Sun'iy intellekt muayyan vazifalarni bajarishda inson xatti-harakatiga taqlid qilishga qodir bo'lgan tizim , texnologiya ekanligi, Sun'iy intellekt sohasida o'tgan asrning o'rtalaridan boshlab tadqiqot ishlari boshlanganligi haqida ma’lumotlar berilgan.