KORXONALARDA MOLİYAVİY MENEJMENTNİNG İNAQSAD VA VAZİFALARİ - Temurov Ahmad (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Hozirgi kunda moliyaviy menejment tushunchasining mohiyatini yoritishda iqtisodchi olimlar tomonidan turli xil fikrlar bildirib o‘tilmoqda. Umuman olganda, moliyaviy menejment tushunchasiga rus iqtisodchi olimlariham o’z fikrlarini berib o’tgan. Buning o‘ziga xos sabablari mavjud bolib, ularni maqolada ko’rishingiz mumkin.