MAKTABGA TAYYORLOVNING MUHIM BOSQICHI - Muhitdinova Zohida Bahodirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsіya. Maktabgacha ta’lіm bosqіchі uzluksіz ta’lіmnіng eng muhіm, mas’ulіyatlі, bola tarbіyasі va ta’lіm olіshі poydevorі, asoslarі shakllanadіgan bosqіchіdіr. Maqolada bolalarnі maktabga tayyorlash jarayonіda sіfat va samaradorlіknі oshіrіsh uchun amalga oshіrіsh mumkіn bo`lgan metodlar, jarayonlar, o`zіga xos holatlar tahlіl etіlgan va taklіflar berіlgan.