FRANSUZ TILINING PAYDO BO’LISH VA RIVOJLANISH JARAYONLARI - Mutalibova Sitora Anvar qizi; Ruziyeva Nasiba Kenjayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Ushbu maqolada Fransuz tilining paydo bo’lishi va rivojlanish jaryayonlari haqida batafsil ma’lumot berilgan.