MUSTAQILLIK YILLARIDA O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA TASHKIL ETILGAN SIYOSIY PARTIYALAR - Abdullayeva Nasibaxon Arabovna; Tilaboldiyeva Marģuba Qo’ldash qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Respublikamizda tashkil topgan siyosiy partiyalar va ularning maqsad hamda vazifalari haqida sôz ketadi.