XITOY SULOLALARI HAQIDA MA’LUMOT VA SIN SULOLASI - Ashurov Sodiqjon; Oqbo’tayev Abdulaziz; G’ulomov Jahongir (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Hozirgi kunda eng rivojlangan davlatlardan biri bo`lgan Xitoy davlatining tarixiga nazar solgan holda, Xitoy sulolalari bilan ham tanishib chiqamiz, shu davrgacha nechta sulolalar bo`lgani haqida ma’lumotlar va shu bilan birgalikda “Sin sulolasi”ning kelib chiqishi va faoliyati haqida ham bilib olasiz barcha manbalarni keltirib o`tganmiz.