XORIJIY TILLARNI O’RGANISHNING HAYOTIMIZDAGI TUTGAN O'RNI VA O'RGANISH SABABLARI - Mo’minova Muhayyo Abdumurotovna; Latipov Abbos Sharipovich; Normamatova Sevinch Sherzod qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolada chet tillarini bizga qanchalik kerakligi va hayotimizdagi o'rni qay darajada muhimligi tushuntiriladi.