TIJORAT BANKLARI FAOLIYATI SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Zilola Xojibekova Shavkat qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tijorat banklari faoliyati samaradorligini oshirish, moliya va sanoat kapitali integratsiyasini ta’minlash asosida moliya-sanoat guruhlarini tashkil etish, bank tuzilmalari samaradorligini tahlil qilish to'g'risida batafsil bayon qilingan.