“MATBAAI IS’HOQIYA” TARIXIDAN - Usmonov Salohiddin ,; Shamsidinnova Husnora , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya - Ma’rifatparvar Is’hoqxon Junaydullaxo‘ja o‘g‘li Ibrat ilk o‘zbek noshirlaridan bo‘lib, yangi usul maktablari uchun darslik, o‘quv qo‘llanmalarni nashr qildi. Unda Ibratning noshirlik faoliyati ilmiy usulda yoritiladi.