AYOL-MILLAT TAYANCHI - Isroilova Mahbubaxon Axmatovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: O‘zbek zamonaviy ayoli — ta’lim olib, kasb egallayotgan, xizmat darajasi pillapoyalaridan ko‘tarilib, mamlakat va jamiyat hayotida bevosita ishtirok etayotgan ijtimoiy faol shaxs. Oila va yurtimizda hukm surayotgan tinchlik, osoyishtalik, yaqinlarining salomatligi, baxt-saodati xotin-qizlarning ertangi kunga ishonchini oshirib, kayfiyatiga ijobiy ta’sir ko‘rsatayotgan asosiy omillardandir.