ABDULLA QAHHOR IJODINI INTERFAOL METODLARDA O‘QITISH - Zakirova Maqsuda Atayevna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola Abdulla Qahhor ijodini turli xil interfaol metodlarda o`qitish haqida.