AFSONA VA RIVOYAT JANRLARINING O‘ZIGA XOS O‘XSHASH VA FARQLI JIHATLARI - Zakirova Maqsuda Atayevna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola afsona va rivoyatlarning paydo bo‘lish tarixi, turlari va ularning o‘ziga xos o‘xshash va farqli jihatlari haqida.