ТЕРРОРЧИЛИК МАҚСАДЛАРИНИ КЎЗЛОВЧИ НОҚОНУНИЙ ҚУРОЛЛИ ТУЗИЛМАЛАР ФАОЛИЯТИНИ ЎРГАНИШ - Холмуродов Тимур Абдуллаевич , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада террорчилик мақсадларини кўзловчи тузилмалар фаолиятини ўрганиш ва унга доир меъёрий ҳуқуқий ҳужжатлар ҳамда террорчилик мақсадларини кўзловчи тузилмалар фаолиятини ўрганишдаги фик ва мулоҳазалар ҳақида сўз боради.