AMIR TEMUR SALTANATIDAGI XAVFSIZLIK TIZIMINING O‘ZIGA XOSLIGI - RAXMONBERDIYEV Sh. S., (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada Amir Temurdek buyuk va betakror siymoni har tomonlama tushunish, u barpo etgan qudratli saltanat xavfsizlik tizimining siyosiy, ijtimoiy-iqtisodiy sohalarini hamda sohibqironning ulkan salohiyati, mahorati, bilim va tajribalari yoritilgan.