TEATR SAN’ATINING RIVOJLANISH TARIXI HAMDA TEATR SAN'ATINING MAMLAKATIMIZDA TUTGAN O'RNI. - Lizaxon Urazmbetova Tospolatovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Inson maʼnaviy olamini yuksaltirishda, ong va tafakkurini teranlashtirishda teatr sanʼatining oʻrni beqiyosligi sanʼatning odamlarni ezgulikka chorlashi,yaxshilikka undashi ,eng goʻzal his-tuygʻularni inʼom etishi hamda teatr shunchaki oddiy tomoshaxona emas, balki tarbiya, madaniyat, maʼnaviyat va maʼrifat maskanligi va teatr san’atining rivojlanish tarixi haqida ma'lumotlar berilgan.