ЖАМОАТ ТАРТИБИНИ САҚЛАШ ТУШУНЧАСИ ВА ЖАМОАТ ХАВФСИЗЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШДА МЕЪЁРИЙ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАР - Халимов Исроил Савриевич (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада «жамоат тартиби» тушунчаси ва жамоат хавфсизлигини таъминлаш фаолиятининг ҳуқуқий асослари. Шунингдек, бу борада олиб борилган тадқиқот ишларнинг натижалари илмий таҳлил қилинган.