ERON SOSONIYLARI - Abdullayev Ramazon; Qurbonov Hasan (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolani yozishdan maqsad Eronda hukmronlik qilgan Sosoniylar davlatining tashkil topishi va bosqinchilik yurishlari, Xusrav I Anusher von (531-579) davrida o’tkazilgan islohotlar to’g’risida ma’lumot beriladi.