KOGNITIV TILSHUNOSLIK: ONG VA TAFAKKURNING NUTQDA NAMOYON BO’LISHI - Norboyeva Saida Rashidovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada kognitiv tilshunoslik fanining yuzaga kelishi, uning tarixi,taraqqiy etishi kabi masalalar yoritilgan.Inson ruh va tananing birlashuvidan iboratligi, ong va tafakkurning nutqda namoyon bo’lishi