БОШ МИЯ СУРУНКАЛИ ИШЕМИЯСИДА ДОПЛЕРАГРАФИК КЎРСАТКИЧЛАРНИНГ ЎЗГА ХОСЛИГИ - Азизова Р. Б; Хасанов Э. М; Асқаров Р. И; Шахрамбоев С. А (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аннатация: Ушбу маколада бош мия сурункали ишемиясида доплерографик кўрсаткичларнинг ўзига хослигини аниклаш натижалари батафсил ёритилган. Ушбу мақолада бошмия сурункали ишимияси доплерографик курсаткичлари хали охригача ўрганилмаган лекин буйин артериалари стенози сабабли юзага келиши кўплаб манбаларда келтирилган.